Mert Eğitim Merkezi

18 Nisan 2016 Pazartesi

TEOG KURSU Kayıtları Başladı.


     Maltepe TEOG Kursu kayıtları devam ediyor. Sayın Velilerimiz. 2016-2017 yılı TEOG sınavlarına hazırlık kayıtlarımız başladı. Sizler için hazırladığımız 12 kişilik sınıflarımıza teog hazırlık kurslarımız verilecektir. Çocuklarınızın öğrenim görecekleri sınıflarda kamera sistemimiz mevcuttur. Çocuğunuzun Mert Etüt Merkezindeki kurslara zamanında gelip gelmediğini, o gün hangi dersi gördüğünü canlı olarak evinizden, iş-yerinizden izleyebilirsiniz.

     Maltepe TEOG Kursu kayıtları dolmadan müracaatlarınızı yapmanızı önemle vurguluyoruz. Çünkü sınırlı sayıda öğrenci almaktayız. Mert Etüt Eğitim Merkezimiz bir dershane değildir. Öğrencilerle yeterli derecede ilgilenebilmek için sınırlı sayıda kontenjan oluşturduk. Dershanelerde yüzlerce öğrenci vardır ve öğrencilerle yeteri kadar ilgilenilmez. Şunu da bilmenizi isteriz ki; 10 yıllık bir kurumuz. Kurumumuzu bilen ve tanıyan velilerimiz bizlerden sürekli yararlanmaktadır. Mert Etüt Merkezimiz adeta bir eğitim kampı niteliğindedir. Fiyatlarımız da oldukça uygundur. Eğitimi ticaret olarak görmemekteyiz.

     Maltepe TEOG Kursu kayıtları sırasında sizlere yeterli derecede bilgi aktarılacaktır. Bunlardan en önemlisi; TEOG kurslarına giren ve TEOG Özel Ders veren öğretmenlerimiz ortalama 10 yıl deneyimlidir. Mert Etüt Merkezimizde görevli öğretmenlerimiz en az 5 yıl deneyimlidir. TEOG kursu verilen sınıflarımız ve tuvaletlerimiz sağlık koşullarına uygun ve tertemizdir. Öğrencilerin bahar aylarında sınıflarda bunalmamaları için tüm sınıflara klimalar döşenmiştir.


     Maltepe TEOG Kursu kayıtları için gelmek veya bilgi almak isterseniz, İnternet sitemizin iletişim sayfasında Mert Etüt Merkezimizin bulunduğu konum haritada gösterilmiştir. Kurumumuz Bağdat Caddesi üzerinde Bostancı, Küçükyalı sınırında Minibüs caddesindedir. Anadolu Yakasında Maltepe, Ataşehir ve Kadıköy ilçelerinin birleşim noktasında olmasından dolayı ulaşım oldukça rahattır. Kartal, Pendik, Üsküdar ilçelerinden gelen öğrencilerimizde bulunmaktadır. 

(Tıklayınız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder